Η Χατζόπουλος κέρδισε διεθνές βραβείο συσκευασίας στο φετινό διαγωνισμό του World Packaging Organisation -WPO! To “Power Gel Stick-pack” είναι νικητής του βραβείου Worldstar 2018 στην κατηγορία “Υλικά συσκευασίας”!

Το Power Gel είναι ένα λαμιναρισμένο υλικό συσκευασίας με τετραπλή δομή που διαμορφώνει ένα stick μοναδικού σχήματος με energy gel που προορίζεται για αθλητές. Ο τέλειος συνδυασμός άριστης ποιότητας εκτύπωσης βαθυτυπίας για εντυπωσιακή, δυναμική εμφάνιση στο ράφι, υψηλών ιδιοτήτων φραγμού για μεγαλύτερο χρόνο ζωής, αντοχής σε συνθήκες ζεστού γεμίσματος και παστερίωσης, ερμητικών κολλήσεων και ευκολίας στο άνοιγμα και τη χρήση χάρη στην τριπλή διάτρηση με laser για εύκολο γρήγορο και ασφαλές άνοιγμα από τον καταναλωτή, σχηματίζουν ένα πραγματικό έργο τέχνης για την εύκαμπτη συσκευασία!

Ο ετήσιος διαγωνισμός των Worldstars είναι από τους εγκυρότερους παγκόσμιους διαγωνισμούς βράβευσης βιομηχανικών προϊόντων, βραβεύοντας από το 1970 την καινοτομία στον κλάδο της συσκευασίας. Είμαστε υπερήφανοι που το Power Gel που ανέπτυξε η Χατζόπουλος, σε συνέχεια της χρυσής του διάκρισης στα εθνικά βραβεία συσκευασίας φέτος, κέρδισε επάξια μια θέση μεταξύ των κορυφαίων της συσκευασίας παγκοσμίως!