ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΕΛΑΤΗ

Η εταιρική μας φιλοσοφία διέπεται από την εστίαση στον πελάτη παρέχοντας σταθερά κορυφαία εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας διεθνώς

Πελατοκεντρική φιλοσοφία

Αποτελεσματικότητα

Από το ξεκίνημά μας, η έννοια της Φροντίδας Πελάτη ήταν πάντα στο επίκεντρο της κουλτούρας της εταιρίας. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας, έχουμε μάθει ότι για την επιτυχή αντιμετώπιση των ξεχωριστών αναγκών κάθε πελάτη δεν αρκεί μόνο η άριστη τεχνογνωσία. Επομένως, πέραν της έμφασης που δίνουμε στην εξειδικευμένη γνώση του κλάδου της εύκαμπτης συσκευασίας, εστιάζουμε εξίσου στην τεχνική υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

____________________

>>  Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί με γνώμονα τη γρήγορη και ποιοτική ανταπόκριση, με στόχο την επιδίωξη της ικανοποίησης και την εύρεση της βέλτιστης λύσης στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο. Μια πλήρως αφοσιωμένη, άρτια καταρτισμένη και πολύγλωσση ομάδα επαγγελματιών προσφέρει άμεση φροντίδα στους συνεργάτες μας, προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες τους και παρέχει με συνέπεια εξυπηρέτηση πελατών κορυφαίου επιπέδου.

 

>>  Υιοθετούμε μια συμβουλευτική προσέγγιση πωλήσεων συντελώντας ουσιαστικά, ώστε να επιτυγχάνουν οι πελάτες μας βιωσιμότητα στη συσκευασία τους, αύξηση της διάρκειας ζωής των προϊόντων τους, καθώς και βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της συσκευασίας τους.

Hatzopoulos APP & Partner portal

Εξυπηρέτηση   24/7

Καινοτομούμε στην εξαιρετική εξυπηρέτηση με τη ανάπτυξη της πρώτης multi-tasking εφαρμογής από εταιρία εύκαμπτης συσκευασίας στον κόσμο! Η εφαρμογή Hatzopoulos App παρέχεται δωρεάν και δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα χωρίς περιορισμούς.

Με τη χρήση συγκεκριμένων κωδικών, οι πελάτες μας έχουν άμεσα πρόσβαση σε: παρακολούθηση εξέλιξης παραγγελιών (λεπτομέρειες – status παραγγελίας), συνοδευτικά έγγραφα (επιβεβαιώσεις, τεχνικές προδιαγραφές, πιστοποιητικά), αποθέματα ετοίμων. Η ίδια πληροφόρηση δίνεται και μέσω του Partner Portal.

Επιπλέον, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ενσωματωμένο Reel Calculator. Με γρήγορο και εύκολο τρόπο, αυτό το εργαλείο «μεταφράζει» οποιαδήποτε δομή και διάσταση υλικού συσκευασίας, σε όλες τις μονάδες μέτρησης που θα χρειαστείτε για τους υπολογισμούς της ποσότητας παραγγελίας και του κάθε ρολού ξεχωριστά (σε βάρος, τρέχοντα μέτρα, επιφάνεια υλικού και τεμάχια). Όλες αυτές οι μετατροπές γίνονται αυτόματα.

Βραβευμένη Εξυπηρέτηση

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκε από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών στα 8α Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών. Τα ετήσια βραβεία που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο αποτελούν τον πλέον αναγνωρισμένο θεσμό στην Ελλάδα και έχουν ως στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων που εφαρμόζουν καινοτόμες στρατηγικές εξυπηρέτησης πελατών επιτυχημένα. Στην 8η διοργάνωση του θεσμού η εταιρία μας απέσπασε το βραβείο της χρονιάς στην κατηγορία Εξυπηρέτηση Πελατών – Μεγάλος Οργανισμός.

#proudtoserveyou

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πώς μπορούμε
να σας βοηθήσουμε?

Εργάσιμες Ημέρες και ΄Ώρες:
Τηλ.: +30 2310 551 801
Fax: +30 2310 540 673
E-mail: info@hatzopoulos.gr

 

24/7 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ:
Τηλ.: +30 6944 844 157