ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ

Μια πολύ δημοφιλής μέθοδος για να κάνετε τη συσκευασία σας πιο ξεχωριστή και ελκυστική στο ράφι είναι η εφαρμογή λάκας. Εφαρμόζοντας ειδικά βερνίκια στα υλικά συσκευασίας, καταφέρνουμε να προσδώσουμε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που αναβαθμίζει και την όψη και την υφή τους.

ΣΥΣΚΕΥΣΙΑ ΜΕ ΥΦΗ

Νοιώστε τη διαφορά!

Η αφή είναι μια από τις πιο σημαντικές αισθήσεις που επηρεάζει και την καταναλωτική συμπεριφορά. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότερα brands εστιάζουν σήμερα και σε αυτή στην αίσθηση που έχουν τα προϊόντων τους. Εκτός από το ευρέως γνωστό ματ βερνίκι, το οποίο προστίθεται για να δώσει μια premium εμφάνιση σε μια συσκευασία, μπορούμε πλέον να προσθέσουμε και στοιχεία με υφή στη συσκευασία σας, για να την κάνουμε να ξεχωρίζει και να αλληλεπιδρά με την 5η αίσθηση!

Soft Touch

____________________________

Η λάκα soft touch συνδυάζει μια απαλή, βελούδινη αίσθηση με μια μοναδική, απόλυτα ματ εμφάνιση. Τα υλικά με τέτοια υφή εκπέμπουν ποιότητα και προσφέρουν ένα πολυτελές και συνολικά πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα συσκευασίας. Συνιστάται για premium προϊόντα και brands που θέλουν να διαφοροποιηθούν!

Perfect Paper-Look & Touch

__________________________

Η πράσινη εναλλακτική λύση στα υλικά συσκευσίας σε σχέση με τα πολυστρωμαστικά υλικά που έχουν ως βάση το χαρτί! Αυτή η βραβευμένη τεχνολογία προσφέρει τέλεια εμφάνιση και υφή χαρτιού και δεν έχει περιορισμούς όσον αφορά τις δομές όπου μπορεί να εφαρμοστεί, τις ιδιότητες φραγμού και τα γραφικά στοιχεία εκτύπωσης! Παρέχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα βάρους και αποδοτικότητας στη χρήση πόρων, αποδίδει τη φυσική, γήινη αίσθηση του χαρτιού και είναι ιδανικό για bio τρόφιμα και brands.

 

 

 

Tactile Effect

_________________________

Η χρήση tactile λάκας ζητείται ολοένα και περισσότερο στην εύκαμπτη συσκευασία. Αυτή η τεχνολογία έχει ένα πιο έντονο και τραχύ αποτέλεσμα στην αφή της και μπορεί να δώσει μια εντυπωσιακή, τρισδιάστατη εμφάνιση στη συσκευασία. Συνήθως εφαρμόζεται σε pattern, και είναι ιδανική για την ενσωμάτωση γεωμετρικών σχημάτων και άλλων δημιουργικών γραφικών στοιχείων στη συσκευασία σας.