ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διακοσμήστε κάθε περιέκτη με ετικέτες υψηλής απόδοσης που εντυπωσιάζουν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τεχνογνωσία

Διακοσμήστε κάθε τύπο μπουκαλιού με μια αποδοτική, ελαφριά αλλά και εντυπωσιακή ετικέτα. Στην Α. Χατζόπουλος Α.Ε. αναπτύσσουμε λύσεις για ετικέτες που εξασφαλίζουν την παραγωγικότητά σας, ενώ σας βοηθούν να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε.

Προσφέρουμε μια ποικιλία λύσεων υψηλής τεχνολογίας, κυρίως (αλλά όχι μόνο) για τον κλάδο των ποτών, εξυπηρετώντας εταιρίες εμφιάλωσης και παραγωγούς γαλακτοκομικών, νερού, ανθρακούχων, χυμών και αναψυκτικών. Στα υλικά που παρέχουμε συγκαταλέγονται διαφανή, περλέ και μεταλιζέ φιλμ σε διάφορα πάχη. Τυπωμένα είτε σε φλεξογραφία Full-HD είτε σε βαθυτυπία, οι ετικέτες υψηλής ποιότητας που παράγουμε εξασφαλίζουν προστασία μελανιών και μπορούν να ενσωματώσουν διάφορες πρόσθετες τεχνολογίες που προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Εγγυώμαστε για υψηλές επιδόσεις σε μηχανές υψηλής ταχύτητας με ελεγχόμενοστατικό ηλεκτρισμό χάρη στη χρήση ειδικού εξοπλισμού και διαδικασιών για χαμηλό COF. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη βελτιστοποιημένη λύση ετικέτας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αας.

πλεονεκτήματα

Συσκευασία υψηλών επιδόσεων

A

Ελάχιστο φάρδος ρολού: 25mm

A

Έλεγχος στατικού ηλεκτρισμού

A

Υψηλές επιδόσεις κατά την συσκευασία

A

Προτάσεις μείωσης πάχους

A

Μεγάλη ποικιλία υλικών

A

Πράσινες λύσεις συσκευασίας

A

Χαμηλός συντελεστής COF

Ξεχωρίστε & εντυπωσιάστε!

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο της εύκαμπτης συσκευασίας σήμερα μας επιτρέπουν να δημιουργούμε διαφοροποιημένα προϊόντα που τραβούν το βλέμμα και σας βοηθούν να ξεχωρίσετε!

A

Βραβευμένη ποιότητα εκτύπωσης

A

Εφαρμογή ματ λάκας - “icy effect”

A

Μεταλλικά εφέ

A

Εκτύπωση διπλής όψης

A

X-CODE | Εκτύπωση κωδικών για προωθητικές δράσεις

A

Digimarc watermarks

Επικοινωνήστε μαζί μας