ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. αναπτύσσει προηγμένες λύσεις εύκαμπτης συσκευασίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των βιομηχανιών τροφίμων & ποτών, καλλυντικών, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων.

ΑΠΟ ΤΟ 1931

Εύκαμπτη συσκευασία
στην τελειότητα

Με 90 χρόνια εμπειρίας, σήμερα η εταιρία είναι μια απο τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη με προσωπικό που ξεπερνά τα 430 άτομα. Χάρη σε ένα άρτια οργανωμένο διεθνές δίκτυο πωλήσεων, εξυπηρετούμε πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες που βασίζονται στην τεχνική μας εξειδίκευση και την απαράμιλλη υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ετήσιος τζίρος

χώρες παρουσίας

%

εξαγωγές

εργαζόμενοι

Με τις λύσεις που παρέχουμε εδώ και 90 χρόνια βοηθάμε τους πελάτες μας να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής και να βελτιώσουν την αισθητική της συσκευασίας των προϊόντων τους. Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξή μας βασίζεται σε συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής, στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας.

Προσφέρουμε με πάθος μοναδικά προϊόντα και λύσεις εύκαμπτης συσκευασίας, έχοντας ως στόχο της βελτίωση της αποτελεσματικότητας της συσκευασίας των πελατών μας.