ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΛΑΜΙΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Με γνώση και εμπειρία συνδυάζουμε μια μεγάλη γκάμα πρώτων και βοηθητικών υλών υψηλής ποιότητας για να προσθέσουμε προηγμένες προστατευτικές και λειτουργικές ιδιότητες στις λύσεις συσκευασίας μας

ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

Λαμινάρισμα

Τα υλικά συσκευασίας μας είναι υψηλής απόδοσης και έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για κάθε εφαρμογή συσκευασίας. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα υλικών, τα πολυ-στρωματικά υλικά που παράγουμε μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, προσφέροντας προστατευτικές ιδιότητες, λειτουργικότητα και μοναδική αισθητική.

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στην επεξεργασία πολυμερών για την παραγωγή σύνθετων δομών συσκευασίας, εγγυώμαστε για την αποδοτικότητά τους και την υψηλή προστασία που μπορούν να παρέχουν, εξασφαλίζοντας σταθερότητα, υψηλή διαφάνεια όπου απαιτείται, συμβατότητα με επιθετικά προϊόντα/συστατικά και ανθεκτικότητα που αντέχει και σε θερμική επεξεργασία, hot-filling ή και αποστείρωση (εφαρμογές retort).

Παραγωγικές Δυνατότητες

Πλεονεκτήματα

A

Λαμινάρισμα Triplex-in-line

A

Λαμινάρισμα χωρίς διαλύτη

A

Λαμινάρισμα με διαλύτη

A

Δομές υψηλής απόδοσης

A

Εφαρμογή ψυχρόκολλας

A

Εφαρμογή λάκας

A

IR-readers μέτρησης βάρους κόλλας

A

Μεγάλη ποικιλία υλικών

A

Θερμοθάλαμος ταχέως πολυμερισμού

ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Γραμμές Λαμιναρίσματος

Με ταχύτητες που φτάνουν τα 600 μέτρα/λεπτό οι γραμμές λαμιναρίσματος που διαθέτουμε μπορούν να παράξουν πολυστρωματικά υλικά για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Cold-seal

Η τεχνολογία εφαρμογής ψυχρόκολλας που διαθέτουμε είναι ιδανική για τη συσκευασία ευαίσθητων προϊόντων, όπου θα πρέπει να αποφεύγεται η θερμότητα για να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά τους. Χρησιμοποιείται για τη συσκευασία σοκολάτας, παγωτών, ιατρικών εφαρμογών κ.α. και μπορεί να εφαρμοστεί είτε in-line είτε off-line σε μια ποικιλία υλικών και υποστρωμάτων, είτε μονών είτε πολλαπλών στρώσεων.

A

Ταχύτητα συγκόλλησης χωρίς θερμότητα

A

Κατάλληλη για μονά και λαμιναρισμένα υλικά

A

Διατηρεί τη φρεσκάδα των προϊόντων

A

Κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα

A

Σταθερότητα στη συσκευασία

A

Δυνατότητα reclosable ψυχρόκολλας

Πλεονεκτήματα

Η ψυχρόκολλα εφαρμόζεται συνήθως σε σύμπτωση με συγκεκριμένο pattern. Όταν οι επιφάνειες όπου έχει εφαρμοστεί, έρχονται σε επαφή, δημιουργείται ισχυρός δεσμός μεταξύ τους, εφαρμόζοντας μόνο πίεση, χωρίς θερμότητα. Αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό πλεονέκτημα στη διαδικασία συσκευασίας, η οποία μπορεί να είναι έως και 10 φορές ταχύτερη σε σχέση με τη συσκευασία που απαιτεί θερμοσυγκόλληση.

Επιπλέον, η εφαρμογή του reclosable cold-seal μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο μάρκετινγκ, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την ελκυστικότητα του προϊόντος σας και τη χρηστικότητά του όταν πρόκειται για συσκευασίες μεγαλύτερων ποσοτήτων που καταναλώνονται σταδιακά.