ΚΑΦΕΔΕΣ & ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Συσκευάστε όλη τη γεύση και το άρωμα του προϊόντος σας με ποιοτικά υλικά που παρέχουν υψηλή προστασία και ασφάλεια

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΦΕ

Τεχνογνωσία

Αν θέλετε να διατηρήσετε τη γεύση του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ μέχρι το τελευταίο φλιτζάνι, θα πρέπει σίγουρα να δώσετε μέγιστη προσοχή στη συσκευασία του. Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. εξειδικεύεται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα εδώ και χρόνια, παράγοντας για την αγορά του καφέ λύσεις συσκευασίας υψηλών προδιαγραφών που διατηρούν τα αρώματα και τις γεύσεις τόσο πλούσια και ζωντανά όπως την ώρα του καβουρδίσματος.

Μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλή παραγωγικότητα κατά τη συσκευασία, με υλικά υψηλής απόδοσης, που διαθέτουν μοναδική premium εμφάνιση και είναι παράλληλα εύχρηστα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση συσκευασίας που θα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συσκευασία υψηλών επιδόσεων

A

Υλικά υψηλού φραγμού ενάντια σε οξυγόνο / υγρασία

A

Μεγάλη ποικιλία λύσεων, με ή χωρίς αλουμινόφυλλο

A

Υλικά υψηλών επιδόσεων σε γρήγορες μηχανές συσκευασίας

A

Ασφαλείς, ερμητικές κολλήσεις

A

Συμβατότητα με βαλβίδες

A

Διάτρηση με laser για συσκευασίες με εύκολο σκίσιμο

A

Δυνατότητα εύκολου ανοίγματος

A

Εξαιρετικές μηχανικές αντοχές

Υψηλή αισθητική

Συνδυάζοντας τη βραβευμένη ποιότητα εκτύπωσής μας με νέες τεχνολογίες στην εύκαμπτη συσκευασία, δημιουργούμε συσκευασίες που διαφοροποιούν το προϊόν σας, εντυπωσιάζοντας με την υψηλή αισθητική τους!

A

Βραβευμένη ποιότητα εκτύπωσης

A

Εφαρμογή λάκας ματ ή με υφή: Paper touch / Tactile

A

Μεταλλικά εφέ

A

Δομές με χαρτί kraft

A

Δυνατότητα ενσωμάτωσης παράθυρου

A

X-CODE | Εκτύπωση μοναδικών κωδικών

Βιώσιμες λύσεις συσκευασίας

Στην Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει τόσο η εταιρεία μας, καθώς και οι συνεργάτες μας για βιώσιμη ανάπτυξη. Με το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη, έχουμε αναπτύξει την επόμενη γενιά εύκαμπτης συσκευασίας: X-CYCLE. Ο στόχος αυτής της νέας σειράς υλικών που προτείνουμε είναι να αποτελούν την ανακυκλώσιμη εναλλακτική λύση που θα αντικαθιστά παραδοσιακές, συμβατικές δομές εύκαμπτης συσκευασίας διατηρώντας ταυτόχρονα τις προστατευτικές και λειτουργικές ιδιότητές τους.

Οι πράσινες λύσεις που διαθέτουμε περιλαμβάνουν επίσης εναλλακτικές χωρίς αλουμινόφυλλο ή επιμετάλλωση και bio-based υλικά από ανανεώσιμες πηγές, που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα της συσκευασίας σας.

Εφαρμογές συσκευασίας

Συσκευασίες για καφέ με βαλβίδα

Συσκευασίες Vacuum

Συσκευασίες για pods / δόσεις καφέ

Υλικά για Stand-up pouches
Υλικά για Bag-in-Box
Sticks
Λύσεις με χαρτί
Capsules

Επικοινωνήστε μαζί μας