Στις αρχές του έτους, γιορτάσαμε το 4ο κατά σειρά Παγκόσμιο Βραβείο WorldStar για τις ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας που αναπτύξαμε για το συνεργάτη μας Lincoln & York στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά ανακυκλώσιμων υλικών για συσκευασία καφέ κέρδισε και το Βραβείο President’s Award, την υψηλότερη κατηγορία του διεθνούς διαγωνισμού συσκευασίας, μεταξύ όλων των βραβευθέντων με WorldStar.

Οι λύσεις μας επιλέχθηκαν προσωπικά από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Συσκευασίας (WPO) και κέρδισαν το Bronze Βραβείο για το μοναδικό σχεδιασμό τους, που συνδυάζει υψηλή προστασία και απόδοση με την ανακυκλωσιμότητα.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό το επίτευγμα, το οποίο επιβραβεύει τις κοινές προσπάθειές μας μαζί με τον συνεργάτη μας Lincoln & York και τη δέσμευσή μας για καινοτομία και βιωσιμότητα στην εύκαμπτη συσκευασία.

_ _ _ _

Οι ειδικές κατηγορίες των Βραβείων Worldstar (Marketing, Sustainability, Packaging that Saves Food, President’s Award) ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής Τελετής Απονομής που διοργανώθηκε απο τον WPO στις αρχές Ιουνίου την οποία παρακολούθησαν 250 άνθρωποι από 53 χώρες.

Η λίστα των νικητών είναι αναρτημένη στο Site: www.worldstar.org.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τελετή Απονομής εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EOI1cyafdEI

_ _ _ _

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

Σε συνεργασία με την εταιρία Lincoln & York, αναπτύξαμε για την Αγγλική αγορά μια καινοτόμο σειρά ανακυκλώσιμων λύσεων συσκευασίας για καφέ, αποκλειστικά από πολυαιθυλένιο.

Τα υλικά σχεδιάστηκαν με ιδιότητες υψηλού φραγμού για να διατηρούν τον καφέ φρέσκο διατηρώντας το λεπτό άρωμα και τη γεύση του. Με βάση την τεχνολογία X-CYCLE PE, η δομή των υλικών συσκευασίας είναι κατάλληλη για ανακύκλωση μέσω του καναλιού ανακύκλωσης ΡΕ στην Αγγλία. Η γκάμα του πελάτη διατίθεται σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη και στα εικαστικά αποτυπώνεται ξεκάθαρα το περιβαλλοντικό πλεονέκτημα της νέας συσκευασίας, σύμφωνα και με την στρατηγική ΕΚΕ της εταιρίας: www.lincolnandyork.com.

Πέρα από το βελτιωμένο περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα σε σύγκριση με τα συμβατικά υλικά για καφέ, οι λύσεις X-CYCLE PE μπορούν να επιτύχουν υψηλούς ρυθμούς παραγωγικότητας σε διάφορες μηχανές συσκευασίας και είναι επίσης συμβατές με βαλβίδες και zipper. Η ματ όψη των τελικών πακέτων και η σταθερότητά τους, τους δίνουν την τέλεια εμφάνιση στο ράφι, για να προσελκύσουν τον σύγχρονο, περιβαλλοντικά ευσυνείδητο καταναλωτή.

_ _ _ _

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ WORLDSTAR

Από το 1970 και κάθε χρόνο, ο οργανισμός World Packaging Organisation (WPO) διοργανώνει τα βραβεία WorldStar επιβραβεύοντας τις πλέον καινοτόμες συσκευασίες που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο. Στόχος του WPO είναι η ενημέρωση του κοινού για τη συμβολή του κλάδου της συσκευασίας και η αναγνώριση των εφαρμογών συσκευασίας που δίνουν λύσεις στις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η αειφορία, η υγεία και οι νέες καταναλωτικές τάσεις.