Η Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση των παραγωγικών της δυνατοτήτων, με την εγκατάσταση μιας νέας εκτυπωτικής Full-HD Flexo MIRAFLEX II.

 

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μηχανή, εξοπλισμένη με 10+1 σταθμούς εκτύπωσης χρωμάτων και βερνικιών, με μέγιστο πλάτος 1.270 mm, που φτάνει σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής έως και 500m/min. Η μηχανή διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας απόλυτο έλεγχο της ποιότητας εκτύπωσης και βέλτιστες επιδόσεις. Επιπλέον, μπορεί να τυπώσει κάθε είδους λάκα σε διάφορα υποστρώματα, χάρη στον ενσωματωμένο της βαθυτυπικό πύργο.

Ως μέρος της επέκτασης αυτής, η Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προχώρησε επίσης σε επένδυση και εγκατάσταση και νέου βοηθητικού εξοπλισμού: μια νέας γενιάς πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή για το μοντάζ των κλισέ φλεξογραφίας.

 

 

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών εγκατάστασης και ενσωμάτωσης, η νέα γραμμή εκτύπωσης είναι πλέον πλήρως λειτουργική από τον Μάρτιο 2023. Αυτή η νέα προσθήκη στον παραγωγικό στόλο μας θα αυξήσει περαιτέρω την παραγωγική μας δυναμικότητα στις εκτυπώσεις φλεξογραφίας κορυφαίας ποιότητας, υποστηρίζοντας τη δέσμευσή μας για ευελιξία, αποτελεσματικότητα και αριστεία στη συσκευασία.