Για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., σχεδιάσαμε πέρυσι ένα graphic novel με τίτλο «Μια μικρή ιστορία γεμάτη ΑΓΑΠΗ». 

Πρόκειται για ένα παραμύθι, που είναι εμπνευσμένο από τις Αρχές της εταιρείας μας, την πορεία της και την ιστορία της στον κόσμο της Συσκευασίας. Αυτό το έργο τέχνης που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την ομάδα της Beetroot, κυμαίνεται μεταξύ ρεαλισμού και φαντασίας, ακολουθώντας μια αφήγηση που χρησιμοποιεί ως κύριο μέσο επικοινωνίας τις εικόνες, αντί για τις λέξεις. Ο σχεδιασμός του βιβλίου υιοθετεί και επαναπροσδιορίζει τον χαρακτήρα και το ύφος των vintage εκτυπώσεων συσκευασίας, από τα αυστηρά περιορισμένα οπτικά μέσα και τη λιτή χρωματική παλέτα (μόνο μαύρο και φυσικό χρώμα χαρτιού), ως τη ραστεροποίηση. Καθώς εκτυλίσσεται η ιστορία των χαρακτήρων, το παραμύθι μέσα από αυτήν επικοινωνεί  το όραμα και τον σκοπό της εταιρείας μας αλλά και του επιχειρείν εν γένει.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η «ΑΓΑΠΗ» βραβεύτηκε σε τρεις διεθνείς διαγωνισμούς design: διάκριση στα EBGE design Awards 2022, GOLD European Design Award 2022 στην κατηγορία “Book & Editorial Illustration” και τώρα Red Dot Winner: Best of the Best 2022!