Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Fiera Milano τον προηγούμενο μήνα, η A. Χατζόπουλος Α.Ε. έλαβε το 5ο της συνεχόμενο Βραβείο Worldstar από τον οργανισμό World Packaging Organisation (WPO).

300 επαγγελματίες του κλάδου της συσκευασίας από 37 χώρες, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τους νικητές του μεγαλύτερου και πιο διάσημου παγκόσμιου διαγωνισμού συσκευασίας, σε μια γορτή της καινοτομίας και της αριστείας στη συσκευασία. Τα WorldStar Awards 2022 διοργανώθηκαν στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του WPO κατά τη διάρκεια της έκθεσης IPACK-IMA που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Μιλάνο. Το βράδυ της τελετής ανακοινώθηκαν επίσης οι νικητές των Ειδικών Κατηγοριών -Marketing, Sustainability, Packaging that Saves Food, President’s Award- και του τιμητικού Lifetime Achievement Award.

Όλοι οι νικητές είναι αναρτημένοι εδώ: www.worldstar.org/winners/worldstar/2022/.

 

Τα πιστοποιημένα ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας που σχεδιάσαμε για τις ελιές της εταιρίας ΓΑΙΑ βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση με το Worldstar 2022 στην κατηγορία Τρόφιμα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η νέα ανακυκλώσιμη λύση μας βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα μεγαλύτερα επιτεύγματα του κλάδου της συσκευασίας παγκοσμίως για το 2022. Αυτό το τελευταίο διεθνές βραβείο που ήρθε να προστεθεί στη συλλογή μας είναι και η αναγνώριση της αφοσίωσής μας για Έρευνα και Ανάπτυξη Βιώσιμων, Κυκλικών Λύσεων Συσκευασίας.

 

Σχετικα με τον Οργανισμο WPO

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Συσκευασίας – World Packaging Organisation (WPO) είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, διεθνής ομοσπονδία ινστιτούτων, οργανισμών και εμπορικών ενώσεων του κλάδου της συσκευασίας. Στον WPO συμμετέχουν 76 μέλη από όλο τον κόσμο και η αποστολή του είναι «Καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω καλύτερης συσκευασίας για περισσότερους ανθρώπους».