Για δεύτερη συνεχή χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως κερδίσαμε το κορυφαίο βραβείο συσκευασίας που απονέμεται από τον οργανισμό World Packaging Organisation -WPO! Η “Paper Alternative” τεχνολογία που αναπτύξαμε είναι νικητής Βραβείου Worldstar 2019 στην κατηγορία των Υλικών Συσκευασίας.

Tο Paper look, η ιδιαίτερα δημοφιλής εναλλακτική του χαρτιού που έχουμε αναπτύξει, αποδίδει τέλεια την ιδιαίτερη υφή και την όψη του kraft χαρτιού χάρη στην βαθυτυπική εκτύπωση υψηλής ανάλυσης και την τεχνολογία της λάκας που εφαρμόζουμε. Χωρίς κανέναν περιορισμό στη δομή ή τις ιδιότητες φραγμού για την προστασία του προϊόντος, αυτή η εύκαμπτη επιλογή παρέχει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη σε σχέση με τα λαμιναρισμένα υλικά με βάση το χαρτί, ενώ συνεχίζει να εκπέμπει την ιδιαίτερη, φυσική αίσθησή του χαρτιού. Το υλικό παράλληλα προσφέρεται ως μια άριστη επιφάνεια για εκτύπωση κάθε είδους εικαστικού κάνοντας το προϊόν πιο ελκυστικό στο ράφι και αλληλεπιδρώντας με την 5η αίσθηση του καταναλωτή.

Η τεχνολογία που προτείνουμε προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα, όπως μέγιστη παραγωγικότητα κατά τη συσκευασία του προϊόντος και σημαντικά οφέλη ως προς τη χρήση υλικών και πόρων και το βάρος της συσκευασίας.

Το απόλυτο Paper Look αποτελεί μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε δομή, με ή χωρίς διαφάνεια και με παράθυρο στη συσκευασία, ώστε να υπάρχει οπτική επαφή του καταναλωτή με το προϊόν.

Ζητήστε δείγμα

_____

Ο ετήσιος διαγωνισμός των Worldstars είναι από τους εγκυρότερους παγκόσμιους διαγωνισμούς βράβευσης βιομηχανικών προϊόντων, βραβεύοντας από το 1970 την καινοτομία στον κλάδο της συσκευασίας. Είμαστε υπερήφανοι που η τεχνολογία μας κέρδισε επάξια μια θέση μεταξύ των κορυφαίων της συσκευασίας παγκοσμίως!

Δείτε εδώ τους νικητές του 2019:  https://www.worldstar.org/winner/2019/hatzopoulos-paper-alternative-hatzopoulos-sa