Οι ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας που αναπτύξαμε για την εταιρία Lincoln & York στην Αγγλία βραβεύτηκαν με το βραβείο WorldStar 2021!

Τα υλικά που σχεδιάσαμε για αυτή τη νέα σειρά καφέ έχουν ιδιότητες υψηλού φραγμού για να συντηρούν τον καφέ φρέσκο και η δομή συσκευασίας είναι κατάλληλη για ανακύκλωση μέσω του ρεύματος ανακύκλωσης πολυαιθυλενίου στην Αγγλία. Έχοντας ήδη διακριθεί στην Ελλάδα με το χρυσό βραβείο στα Packaging Awards 2020, αυτή η σειρά τώρα κερδίζει και διεθνή αναγνώριση στο υψηλότατο επίπεδο!

Αυτή είναι η 4η συνεχής χρονιά που οι λύσεις μας φτάνουν στο status Worldstar μεταξύ των πιο καινοτόμων επιτευγμάτων στον κλάδο μας παγκοσμίως. Το βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερο για εμάς και ανταμοίβει τον κοινό μας στόχο μαζί με την εταιρία Lincoln & York για αειφορία.
_ _ _ _ _

About Worldstar Competition

Σχετικά με το διαγωνισμό Worldstar

Από το 1970 και κάθε χρόνο, ο οργανισμός World Packaging Organisation (WPO) (WPO) οργανώνει τα βραβεία WorldStar αναγνωρίζοντας τις πλέον καινοτόμες συσκευασίες που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο. Στόχος του WPO είναι η ενημέρωση του κοινού για τη συμβολή του κλάδου της συσκευασίας και η αναγνώριση των εφαρμογών συσκευασίας που δίνουν λύσεις στις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις όπως η αειφορία, η υγιεία και οι νέες τάσεις.

Δυνατότητα συμμετοχής στα Worldstar έχουν μόνο οι συσκευασίες που διακρίνονται στους τοπικούς διαγωνισμούς των επιμέρους χωρών. Φέτος διαγωνίστηκαν στο θεσμό 345 υποψηφιότητες από 35 χώρες και η πλήρης λίστα νικητών είναι αναρτημένη εδώ: https://www.worldstar.org/winners/
_ _ _ _ _