Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε ξανά αυτόν τον Σεπτέμβριο σε μία από τις κορυφαίες εκθέσεις συσκευασίας στην Ευρώπη!

 

Η Fachpack θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη από τις 27 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022 με κεντρικό θέμα “Transition in packaging” αφιερωμένο στις βασικές τάσεις που επηρεάζουν σήμερα τον κλάδο της συσκευασίας. Σύμφωνα με την τάση της Αειφορίας που μεταμορφώνει πλέον δυναμικά ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. θα παρουσιάσει στην έκθεση τις τελευταίες της λύσεις της που έχουν σχεδιαστεί για την κυκλική οικονομία. Ελάτε να ανακαλύψετε τις νέες monomaterial και all-polyolefin δομές υλικών συσκευασίας που προτείνουμε και εμπνευστείτε για το επόμενο project σας.

 

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο Hall 7, Stand 313 όπου θα βρείτε όλες τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες της πιο πρόσφατης σειράς X-CYCLE που έχουμε αναπτύξει.

 

Monomaterial, high-barrier συσκευασία για τρόφιμα  

 

Σε συνεργασία με την SN Maschinenbau GmbH και την Jindal Films θα παρουσιάσουμε μια καινοτόμο λύση συσκευασίας για pouches. Πρόκειται για μια Monomaterial δομή που αποτελείται αποκλειστικά από PP και που παρέχει πολύ υψηλή προστασία σε οξυγόνο και υγρασία. Η λύση αυτή μπορεί να αντικαταστήσει τις μη ανακυκλώσιμες δομές PET / ή PAPER/ALU/PE για συσκευασίες ευαίσθητων τροφίμων όπως σκόνες, έτοιμες σούπες κλπ.

Στην έκθεση μπορείτε να παρακολουθήσετε και από κοντά τις υψηλές της επιδόσεις, καθώς θα τρέχει live στη μηχανή FME 20 της SN

>>  SN Maschinenbau: Hall 1 – Stand 421

 

High-performance, all-PP συσκευασία για καφέ με βαλβίδα

 

Σε συνεργασία με τη ROVEMA αναπτύξαμε μια καινοτόμο ανακυκλώσιμη λύση συσκευασίας για καφέ που αποτελείται αποκλειστικά από φιλμ πολυπροπυλενίου – ΡΡ. Αυτή η high-barrier δομή εγγυάται υψηλή προστασία και άψογη αισθητική, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις στη συσκευασία, με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 70 πακέτα το λεπτό.

 

>>  ROVEMA: Hall 4 – Stand 278

 

Mono-PE, high-barrier solution for sensitive foods

 

Σε συνεργασία με τη Jindal Films παρουσιάζουμε μια καινοτόμο δομή εύκαμπτης συσκευασίας αποκλειστικά από φιλμ πολυαιθυλενίου – all-PE. Πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική λύση που σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει κλασικές μη ανακυκλώσιμες δομές, οι οποίες όμως παρέχουν υψηλά barrier για διάφορα ευαίσθημα τρόφιμα και εφαρμογές συσκευασίας.

 

>>  Jindal: Hall 7 – Stand 545

 

High-performance, all-polyolefin συσκευασία για καφέ 1 κιλού

 

Στο περίπτερό μας θα παρουσιάσουμε μια πολύ ξεχωριστή συσκευασία για καφέ ενός κιλού, με βαλβίδα και πώμα, την οποία επανασχεδιάσαμε ώστε να είναι πλέον ανακυκλώσιμη. Η λύση μας επιτυγχάνει και τα πολύ υψηλά barrier που απαιτεί ο καφές και αντικαθιστά πλήρως την πρότερη δομή PET/ALU/PE ως προς τη λειτουργικότητα και την αισθητική που απαιτεί αυτή η ιδιαίτερη, premium εφαρμογή.

 

>>  A.Hatzopoulos S.A.: Hall 7 – Stand 313

 

 

 

Ζητήστε την πρόσκλησή σας για να μας επισκεφθείτε:
 

Lefki Prountzou
Marketing & Communications Manager
prountzou@hatzopoulos.gr
Mob: +30 6946 283 562