Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είναι περήφανος υποστηρικτής των τοπικών αθλητικών διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν και φέτος το φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη. Χάρη στη μεγάλη συμμετοχή της αθλητικής μας ομάδας, συνεισφέρουμε στο έργο οργανισμών με ανθρωπιστικό χαρακτήρα και στην τοπική κοινωνία.

 

Συνεχίζουμε να τρέχουμε για καλό σκοπό!

 

_ _ _ _ 

 

10ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

126 εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους, έτρεξαν στον 10ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που άναψε τα φώτα της πόλης στις 15 Οκτωβρίου 2022. Η ομάδα μας έτρεξε για να στηρίξει τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

7ος Σύζαθλος

Στον 7ο αγώνα βουνού που έλαβε χώρα στις 23 Οκτωβρίου, συμμετείχαμε για την υποστήριξη του οργανισμού Συζωή, το έργο του οποίου επικεντρώνεται στα παιδιά με προβλήματα όρασης και άλλες δυσκολίες.

2ο Flamingo run

το Flamingo run είναι μια αθλητική γιορτή που πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη στην περιοχή της λιμνοθάλασσας και του “Κόκκινου Δρόμου” Καλοχωρίου και διοργανώνεται από τους φορείς ΑΣ Αρτέμιδα, Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου και τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Δέλτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που φέρνει κοντά την τοπική κοινωνία, αλλά και αναδεικνύει τη σημασία του οικοσυστήματος και της βιοποικιλότητας της ιδιαίτερης περιοχής της λιμνοθάλασσας του Καλοχωρίου, που φιλοξενεί μεγάλο αριθμό πτηνών και άλλων προστατευόμενων ειδών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων των εξωτικών φλαμίνγκο.