Η Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε ανακοινώνει ένα ακόμη ορόσημο στη σταθερή πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί: την εγκατάσταση της ολοκαίνουριας μηχανής εκτύπωσης βαθυτυπίας BOBST Master RS 6003 στο εργοστάσιο της Σταδίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η επένδυση αυτή, συνολικού ύψους 4 εκατομμυρίων €., αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την παραγωγική μας δυναμικότητα στη βαθυτυπία, στα πλαίσια του στόχου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας.

 

Η υπερσύγχρονη μηχανή της BOBST έχει 1,3 μέτρα φάρδος και είναι εξοπλισμένη με πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα. Έχει τη δυνατότητα να τυπώνει μέχρι και 10 χρώματα, συμπεριλαμβανομένης και λάκας, σε ποικιλία διαφορετικών φιλμ – υποστρωμάτων. Διαθέτει εξελιγμένα συστήματα ελέγχου, ασφάλειας και αυτοματοποίησης και είναι υψηλής παραγωγικότητας χάρη στην εντυπωσιακά υψηλή ταχύτητα εκτύπωσής της που αγγίζει τα 600 μέτρα/λεπτό. Η νέα γραμμή εκτύπωσης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία στις αρχές Μαρτίου 2022, μετά την ολοκλήρωση των τελικών σταδίων της εγκατάστασης.

 

Θέτοντας ακόμη υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αυτή η νέα προσθήκη στον στόλο των μηχανών μας αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητά μας. Υλοποιώντας ένα δυναμικό πλάνο επέκτασης που βασίζεται σε στρατηγικές επενδύσεις σε εξοπλισμό και τεχνολογίες-αιχμής, η  Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. τηρεί τη δέσμευσή της να παρέχει εξαιρετικές λύσεις εύκαμπτης συσκευασίας, διασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα και ευελιξία για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της.